onsdag 11 november 2009

Spruckna drömmar.

Vi var ju på mammagruppen förut, som papporna skulle med på idag. Jag kan bara säga att d va en succé, det var hur trevligt som helst. Alla var så otroligt öppna när vi satt och pratade om våra rosa bubblor som spruckit längs vägen till förälder och hur livet faktiskt ser ut. För så är det ju, man har massa förväntningar på hur det ska bli, allt man ska göra o dittan o dattan. Men det blir sällan som man tror. Och det behöver inte leda till något negativt. Som jag tex, jag hade förberett mig på hemska nätter i början och skrik och ingen sömn, men ack så fel jag hade. Om man bortser från mitt stora problem med amningen (den bubblan sprack ju iofs, och det gjorde ganska ont i hjärtat) så hade jag det super bra första tiden! Hon sov hela nätter efter 5 veckor redan, skrek nästan aldrig. Dock så har det blivit jobbigare med tiden. Men det jag vill komma fram till iaf är att alla blivande föräldrar har en liten bild av hur allt ska va och man har planerat och funderat, men allt blir aldrig som man tänkt, och det är otroligt bra att dela och prata om det :)
Vi kom hem igen strax efter 8, Havanna myste lite med mig i soffan tills hon somnade och jag har precis kollat på andra avenyn på webben :) Sjukt bra!
Söndag ska jag ut och rida med malin igen, längtar otroligt mkt till helgen. C ska även spendera hela helgen hemma :) Nu ska jag njuta lite av tillvaron innan jag ska ge mig på att sova :)

2 kommentarer:

Carro - Bebis i magen ♥ sa...

Ja vad tusan, behöver inte han bära på en liten bebis i magen kan han bära på annat ;)
Ja vi får hoppas att de är som du säger ;)
Många som har haft sammandragningar sådär tidigt och mycket under graviditeten sägs ha gått jätte fort under förlossningen.
Vi får väl se om de stämmer på mig också :)
Fast egentligen spelar de väl inte så stor roll, bara jag har orken kvar att trycka ut bebisen och huvudsaken den kommer ut. :)

Anonym sa...

åh så god pizzan såg ut. kan du inte skriva ner receptet?
Skulle bli superglad.

Jag läser fortf din blog ofta o tycker som altid att du verkar vara en supergo mamma till Havanna o otroligt att du lyckas klara av studierna samtidigt. Duktigt!

Stor kram till dig o lilltjejen
/Laura