söndag 14 februari 2010

Flyttat!

Jaa.. Flytten blev av igår redan. Stressigt som fan blev det. Jag, Ingela och barnen sprang upp till lägenheten vid 4 så fort vi fick nycklarna och började tokstäda. Samtidigt kom killarna med soffan och bordet, sen åkte de iväg för att börja flytta resterande saker. Vi städade och städade. Tillslut var allt flyttat, och vi var halvklara med städningen.
Köket städade vi från ca kl 18-23 igår. Och jag började kl 8 imorse igen, nu e ja nästan klar. Då kan ni förstå hur skitigt det var där inne. Så nu ser det ut som ett bombnedslag här. Allt bara står i kartonger och påsar. Har påbörjat garderoberna, få in alla kläder där. Så man ser sen va d e man ska ha upp och inte.
Dessutom måste vi slänga upp en av hyllorna, och mycket av sakerna ska inte plockas upp över huvudtaget. Bort med skiten. Ska bara lyckas kolla vad det är som ska bort och inte.
Vi har o göra här hemma med andra ord :) Har dessutom ett skolarbete som ska in idag, måste sätta mig ikväll och göra klart det.

E iaf grymt nöjd med lägenheten. Vi tänkte ju tacka nej först, pga at den inte var så fräsch och det kändes inte bra, men sen tänkte vi om, och vilken tur! Den var ju visst fräsch, tror det var alla hans prylar som gjorde att det kändes sunkigt. Nöjd med storleken oxå! Större än vad jag mindes. Så det känns riktigt bra!
Nu ska ja fortsätta plocka innan Havanna vaknar.

1 kommentarer:

Rebecka sa...

Lägg gärna upp bilder på nya lägenheten :)