tisdag 22 september 2009

iiamo go flaska.


Vi bestämde oss för att ta en tur till Babyland med Emelie och hennes lilla Bobby. Helt otroligt att man får in 2 vagnar, 2 bilbarnstolar, 2 ungar och 2 tokmorsor i en o samma bil, haha :)

Åkte förbi hennes mammas jobb en snabbis oxå.

Tänkte att jag skulle köpa en nappflaska på babyland, med värmepatron, så maten/vattnet värms upp till 37 grader ca när man e ute, för vattnet blir så kallt nu, och det är inte alltid man vill bära runt på en stor termos. Flaskan kostar 300 :-, rätt överkomligt absåg jag med tanke på funktionen. MEN, som sagt, man har värmepatroner till, och det visade sig att en värmepatron kostar 15 kr, och det går åt en varje gång man använder flaskan... Så den blir jääävligt dyr i drift, så nej tack!
Nu väntar vi bara på att älsk ska komma hem. om en timma kanske. Havanna sover för fullt, sovit rätt dåligt idag så hon e jätte trött!

1 kommentarer:

Emma sa...

WOW, tänkte jag då du skrev om en nappflaska med värme (hur bra är inte det liksom).. MEN hallå vad dyrt?? :O Visst 300kr för en flaska att ha ett par år kanske skulle vara värt det men 15kr för varje måltid??? :O Eller varje gång den används liksom.. sjukt... Blir ju dyrt in längden och jobbigt att införskaffa såna hela tiden :p