torsdag 7 januari 2010

Tacksam!

havanna har börjar med mkt nya saker den här veckan. Hon kryper nu utan problem, hon sitter själv, hon ställer sig på knä mot saker, och i förrgår lyckades hon ställa sig upp men ramlade lika fort. Det är så roligt att se när det händer så mkt :)
Igår kväll blev hon magsjuk lilla tjejen, hörde nåt konstigt ljud från sovrummet sen blev hon ledsen, då hade hon spytt ner hela sängen. Så hon fick sova med mig, efter mkt om ch men somnade hon om. Idag verkar hon vara väldigt pigg och glad iaf så vi får hoppas att det bara var en kort släng :)

Sitter och kollar på nyhetsmorgon, de intervjuade en hemlös, stackarna alltså! dom har det inte lätt. hela dagarna går åt att hitta nya ställen att värma sig på. Så finns det tydligen något som heter tak över huvudgarantin, som går ut på att alla ska få någon stans att sova. men den gäller bara till kl 12 på natten. Aja, ja tycker det är helt sjukt. så sitter vi här hemma i våra hem och bara gnäller på hur kallt och jävligt vi har det. Så idag ska jag ägna mig åt att vara tacksam! Gör det ni med :)

0 kommentarer: